Jedna od vodećih tvrtki upravljanja destinacijom (DMC)

Taste Dalmatia

Ture po mjeri za ljubitelje hrane i vina

Dalmatia
Heritage

Personalizirani dnevni izleti i prilagođene kulturne i povijesne ture

SHUTTLE Travel Agency - DMC

SHUTTLE Turistička Agencija jedna je od vodećih turističkih agencija u pružanju personaliziranih VIP usluga u Republici Hrvatskoj, s iskustvom od 2004. godine.

SHUTTLE Turistička Agencija, osnovana 2004. godine kao privatna kompanija u Splitu, trenutno je jedna od vodećih tvrtki upravljanja destinacijom (DMC) u Republici Hrvatskoj. Specijalizirana je za pružanju usluga personaliziranih tura vezanih za hranu i vino te kulturno-povijesne sadržaje. Prateći i prilagođavajući se globalnim i lokalnim trendovima, iz turističke agencije pretvorili smo se u DMC, a kroz naše posebne robne marke "Taste Dalmatia" i "Dalmatia Heritage" nudimo vrhunska kulinarska i vinska iskustva te upoznavanje sa kulturnim i povijesnim naslijeđem Republike Hrvatske klijentima širom svijeta.

Image
Politika održivog razvoja, zaštita okoliša i tradicionalni način života u skladu s prirodom.

Vjerujemo u održivi razvoj, društvenu odgovornost i ekološku svijest. Putem svoje politike i strategije održivog razvoja, SHUTTLE Putnička Agencija radi na promicanju načela društveno odgovornog poslovanja i ekološke svijesti. Vjerujemo da je, kao aktivnim članovima društva, naša dužnost i odgovornost doprinijeti općem dobru zajednice.

Usluge

SHUTTLE Turistička Agencija i njeni brandovi Taste Dalmatia i Dalmatia Heritage organiziraju individualne i grupne, VIP ili standardne, dnevne izlete i ture po mjeri svakoga gosta. SHUTTLE Turistička Agencija, kroz svoju mrežu kontakata i provjerenih partnera, pruža sve usluge u organizaciji i upravljanju događanjima.

Dnevni izleti

Organiziramo dnevne izlete u najpopularnija odredišta u našoj regiji, gradove Split, Salona i Trogir, Nacionalni park Krka, Nacionalni park Plitvička jezera, degustacije vina i maslinova ulja, tečajeve kuhanja. Navedeni izleti samo su primjer dnevnih izleta koje imamo u našoj ponudi. Kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Ture

Osim što nudimo dnevne izlete, preko brandova Taste Dalmatia i Dalmatia Heritage, možemo ponuditi ture po mjeri za ljubitelje hrana i vina, kao i ture povezane sa kulturom, tradicijom i poviješću Republike Hrvatske. Naše predano osoblje pobrinut će se da vaše želje i snovi budu ispunjeni a vaše iskustvo u Hrvatskoj ostane u trajnom sjećanju.

Kulinarsko iskustvo

Putem Food &Wine Tailor Made tura naučite kuhati kao lokalci, kušajte neka od oko 180 autohtonih sorata nevjerojatnih vina, razgovarajte s vinarima, doživite bogatu kulinarsku i vinsku baštinu Hrvatske koja uključuje i izvorni Zinfandel, najpopularniju sortu u Americi, koja potječe iz Kaštela i koja se kod nas uzgaja pod imenom Tribidrag ili Crljenak Kaštelanski . Kontaktirajte nas izravno za svoje jedinstveno iskustvo, bit će nam zadovoljstvo ispuniti vam svaku želju.

Upravljanje događajima

SHUTTLE Turistička Agencija pruža usluge event managementa u Hrvatskoj. U mogućnosti smo iskoristiti našu široku paletu kontakata i provjerenih partnera iz područja zabave i turizma kako bismo Vam pružili upravo ono što vam je potrebno, ovisno o vašim interesima i proračunu. Nećete morati koordinirati niti jednu od traženih usluga, dajte nam povjerenje!

IZ NAŠEG PORTFELJA

Upoznavanje s lokalnom kulturom u kombinaciji s isprobavanjem nekih od najprestižnijih autohtonih vinskih sorti izuzetnog okusa uz učenje bogate dalmatinske povijesti i baštine zadovoljit će i najzahtjevnije istraživače.

This image for Image Layouts addon

Tko su barkarijoli iz Zadra i što je značenje brojeva tri, četiri i pet? To su samo neka od pitanja na koja ćemo zajedno pronaći odgovor.

Istražite
This image for Image Layouts addon

Dalmacija, za razliku od bilo koje vinske regije na svijetu, nudi jedinstven spoj klime, tla i karaktera ljudi te zajedno, ovom kombinacijom, proizvodi neka od najboljih vina na svijetu.

Istražite
This image for Image Layouts addon

Zinfandel - ova plemenita sorta vina cijenjena na svim kontinentima glavna je inspiracija za ovu turneju. Lutajte kroz drevne vinske staze.

Istražite
This image for Image Layouts addon

Prošećite kroz vrijeme uz našeg stručnog vodiča počevši od antičke povijesti Zadra koja datira iz dalekog 4. stoljeća prije Krista i prošećite do futurističkih spomenika koji pozdravljaju sunce na mulu.

Istražite

Shuttle Travel Agency

TIM

Dragan Kostadinović
Nekad pilot vojnog helikoptera hedonističkog srca, Dragan je prije 20 godina odlučio spojiti svoje organizacijske sposobnosti s prepuštanjem životu i stvorio Taste Dalmatia s načinom razmišljanja pružanja iznimnih iskustava za one koji su u potrazi za drugačijim istraživanjima Hrvatske.
Dragan KostadinovićVlasnik i osnivač
Neno Bašić Kostadinović
Uključen u svaki aspekt turističke agencije tijekom rada tijekom studiranja, od razvoja novih proizvoda i putovanja do marketinga i njihove prodaje do konačnog pomaganja klijentima da steknu najbolje moguće iskustvo, Neno je u posljednjih 20 godina prešao iz početnog posla u vođenje uspješne obiteljske tvrtke.
Neno Bašić KostadinovićDirektor
Tanja Rančić
Zaljubljenica u povijest s magisterijem u prilog tome, zaljubljena u duboku kulturnu i povijesnu baštinu Hrvatske s iskustvom osmišljavanja i organiziranja istraživanja Hrvatske s različitim posebnim interesima u svojoj srži, Tanja će se pobrinuti da se vaše ideje i želje ostvare.
Tanja RančićMenadžer u turizmu i ugostiteljstvu

Shuttle Travel Agency TEAM

Dragan Kostadinovic
Once a military helicopter pilot with a hedonistic heart, 20 years ago Dragan decided to put together his organizational skills with indulgence of life and created Taste Dalmatia with mindset of providing exceptional experiences for those who are seeking different kind of exploration of Croatia.
Dragan KostadinovicOwner and Founder
Neno Basic Kostadinovic
Involved in every aspect of Tourism agency while working during studying, from developing new products and tours to marketing and selling them to finally helping clients have the best experience possible Neno has transitioned in the last 20 years from starter jobs to day to day running of thriving family business.
Neno Basic KostadinovicCEO
Tanja Rancic
History buff with master’s degree to back it up, in love in deep cultural and historical heritage of Croatia with experience of designing and organizing explorations of Croatia with different special interests at their core, Tanja will make sure your ideas and wishes are made true.
Tanja RancicTourism & Hospitality Management

Phone: +385 98 184 4738
E-mail: info@shuttle.hr
Fax: +385 21 458 444

SHUTTLE d.o.o. travel agency
Rudjera Boskovica 15, Kaleta 1, Split 21000, Croatia
Odabir jezika:
EN | HR