• shuttle logo

    Taste Dalmatia DMC

    Ture za ljubitelje hrane i vina
SHUTTLE TRAVEL AGENCY - DMC

SHUTTLE PUTNIČKA AGENCIJA - DMC

Od 2004. putnička agencija Shuttle Travel pruža usluge prijevoza u zračnim, poslovnim i ugostiteljskim objektima.

SHUTTLE putnička agencija, osnovana 2004. kao privatna Turističke i putničke agencije u Splitu, trenutno je jedna od vodećih tvrtki upravljanja destinacijom (DMC) specijalizirana u pružanju usluga transfera, kao i specijaliziranih tura vezanih za hranu i vino te kulturno-povijesne ture. Prateći i prilagođavajući se globalnim i lokalnim trendovima, iz turističke agencije pretvorili smo se u DMC, a kroz naše posebne robne marke "Taste Dalmatia" i "Dalmacija Heritage" nudimo kulinarska i vinska iskustva te upoznavanje sa kulturnim i povijesnim naslijeđem klijentima širom svijeta.

Spice up your life with breathtaking sceneries, with over 2500 hours per year of pure sunshine and be adventurous #shuttletours Private wine tastings and cooking classes #tastedalmatia Satisfy your curiosity by witnessing the Croatian culture firsthand #dalmatiaheritage

Usluge

Najbolji i najpouzdaniji transferi u Hrvatskoj!

Usluge

Turistička agencija Shuttle i njen brand Taste Dalmatia osiguravaju individualne i grupne VIP ili redovite transfere, dnevne izlete kao i organizaciju ture po mjeri. Shuttle Travel Agency kroz svoju mrežu kontakata može pružiti sve usluge u upravljanju događajima.

Ture

Organiziramo dnevne izlete u najpopularnija odredišta u našoj regiji. Gradovi kao što su Split, Salona i Trogir, Nacionalni park Krka, Nacionalni park Plitvička jezera, degustacije vina, tečajevi kuhanja itd. Samo su primjer dnevnog izleta koji imamo u našoj ponudi. Kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Dnevni izleti

Osim što nudi transfere i dnevne izlete, turistička agencija Shuttle preko branda Taste Dalmatia može ponuditi ture po mjeri za ljubitelje Hrana i vina, kao i tradicionalne ture. Naše predano osoblje će se pobrinuti da vaše želje budu zadovoljene i vaše iskustvo u Hrvatskoj je doista jedno za pamćenje.

Kulinarsko iskustvo

Putem Hrana i Vino Tailor Made tura naučite kuhati kao hrvatski, kušajte lokalne nevjerojatna vina, razgovarajte s vinarima, doživite bogatu i bogatu kulinarsku i vinsku baštinu Hrvatske koja uključuje i izvorni Zinfandel. Kontaktirajte nas izravno za svoje jedinstveno iskustvo po mjeri.

Upravljanje događajima

Putnička agencija Shuttle također organizira event management u Hrvatskoj. U mogućnosti smo iskoristiti našu široku paletu kontakata kroz zabavu i turizam kako bismo vam pružili upravo ono što vam je potrebno, ovisno o vašem proračunu. I nećete morati koordinirati nijednu od njih.

Prijevoz

Pružamo uslugu prijevoza zrakoplovnim tvrtkama, hotelima, marinama i pojedincima za sva odredišta u zemlji ili inozemstvu. Nudimo usluge prijevoza poslovnim subjektima, raznim organizatorima kongresa ili seminara, putničkim agencijama za njihove klijente itd. S vlastitim voznim parkom VIP i redovitih vozila te educiranih vozača pobrinut ćemo se da dođete na odredište sigurno, u stilu i na vrijeme.

Rezervirajte svoj privatni transfer

Shuttle je vodeći pružatelj prijevoznih usluga u zračnim lukama, Business and Tailor made transferi u Hrvatskoj.

Vjerujemo u održivi razvoj, društvenu odgovornost i ekološku svijest. Putem svoje politike i strategije održivog razvoja, SHUTTLE Travel Agency radi na promicanju načela društveno odgovornog poslovanja i ekološke svijesti. Vjerujemo da smo kao aktivni član društva naša dužnost i odgovornost doprinijeti većem dobru.

Map Data
Map data ©2019 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Map DataMap data ©2019 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Map data ©2019 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Map
Satellite
Polazak:
Dolazak:
Vozilo:
Pravac:


IZ NAŠEG PORTFELJA

Miješanje s lokalnom kulturom u kombinaciji s isprobavanjem nekih od najsloženijih vinskih sorti izuzetnog okusa uz učenje bogate dalmatinske povijesti i baštine zadovoljit će i najzahtjevnije istraživače.

Dalmatia - Home of Zinfandel Grape
Dalmacija - dom Zinfandela Zinfandel - ova plemenita sorta vina cijenjena na svim kontinentima glavna je inspiracija za ovu turneju. Lutajte kroz drevne vinske staze. link
See, Hear, Meet and Experience Zadar
Vidjeti, čuti, upoznati i doživjeti Zadar Tko su barkarijoli iz Zadra i što je značenje brojeva tri, četiri i pet? To su samo neka od pitanja na koja ćemo zajedno pronaći odgovor. link
Dalmatia - last wine paradise
Dalmacija - posljednji vinski raj Dalmacija, za razliku od bilo koje vinske regije na svijetu, nudi jedinstven spoj klime, zemlje i karaktera ljudi te zajedno ova kombinacija proizvodi neka od najboljih vina na svijetu. link

Vaš Shuttle tim

Upoznajte nas

Dragan Kostadinović Vlasnik turističke agencije Shuttle i Shuttle Tours
Nenad Basic Kostadinovic CEO Shuttle Travel Agency i Taste Dalmatia
Tatjana Rančić Izvršni direktor ShuttleToursa i Dalmatinske baštine

KONTAKT

Kontaktirajte nas putem telefona, e-maila, društvenih mreža ili upišite svoj upit u donji obrazac, uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Adresa:

Shuttle d.o.o. Travel agency - DMC
R. Boskovica 15, Kaleta 1, 21000 Split, Croatia

Kontakt:

+385 21 458 444
+385 98 184 4738

Email:

info@shuttle.hr